Imatge

Aquest aplicatiu és el responsable de gestionar i garantir la continuïtat de l’emissora de ràdio.

Configuració:
En aquesta pestanya establim quina targeta de so i per quina entrada rebrem el senyal d’àudio si connectem amb una altre emissora, per hores de desconnexió o pels butlletins horaris.

Llistar Calendari:
Ens mostra la programació que hi ha establerta en el calendari per un dia concret. Si en alguna hora no hi ha cap assignació al calendari el sistema operarà segons el procediment establert per defecte.

Control remot:
Mitjançant aquesta funcionalitat podem controlar el sistema remotament via correu electrònic. Podem modificar el seu comportament a temps real. És necessari tenir permisos d’administrador (si tenim activat el control d’usuaris) per poder activar el sistema de control remot.
Per fer ús d’aquesta funcionalitat s’ha d’activa manualment mitjançant la casella que aquí es presenta. El valor de la casella es recordarà la propera vegada que s’inicia.
La configuració dels paràmetres necessaris i les instruccions possibles s’han d’establir a /MSC Gestió/Automatització/Paràmetres del sistema/MSC Controler/Control Remot/.

Control remot manual: Podem enviar ordres remotament però sense necessitat de fer-ho per mail. Escollim una aplicació i la corresponent instrucció. Necessari rol d’administrador.

Gestió del Calendari:
Aquí ens informa de la programació que hi ha establerta actualment. Si hi ha un problema de connexió amb el servidor de dades ens advertirà de la incidència i seguirà provant la connexió fins poder re-establir-la i garantir la continuïtat segons el què està programat.

També és el responsable a l’hora en punt i a les 1/2 hores de reproduir els senyals horaris. Si aquest fitxer no es troba ho informarà amb un missatge.

Amb el potenciòmetre de volum es controla l’entrada de l’emissora remota. En les connexions de butlletins horaris aquí podem fer la desconnexió manual.

El controlador controlat

Aquest aplicatiu controla, quant estem en programació automàtica (gestionada per MSC Directe) que aquest programa estigui efectivament executant-se. i a la inversa MSC Directe controla que el programa MSC Controler estigui operatiu. Si per alguna anomalia del sistema algun d’aquest deixa de funcionar automàticament es rearmarà gràcies a aquest control mutu.

Si el que es vol fer, és una parada no programada d’aquest aplicatius, aquest bucle pot ser una calamitat ja que sempre es reinicia el programa. Procediu de la següent manera en aquest cas:

1. Cliqueu el botó de parar en el programa MSC Controler, us apareixerà la pantalla de confirmació de la parada.
  2. En aquest estat el programa no controla la execució de MSC Continuïtat.
  3. Ara podeu parar del programa MSC Continuïtat i tot seguit confirmeu que voleu parar el MSC Controler.

Tasques Planificades de Windows: Per assegurar-vos que els programes que han de funcionar d’una forma autònoma efectivament ho facin, podeu crear Tasques Planificades del sistema operatiu.
Aneu a : Inici/Tots els Programes/accessoris/Eines del sistema/ Tasques Planificades o Programador de Tasques (segons versió).
Es recomana crear-ne per assegurar-nos la execució de MSC Controler , MSC Continuïtat, MSC Logger i MSC Stream . Establir la tasca diària, hora d’inici 00:00, si executeu els programes amb una sessió amb permisos limitats establiu un usuari vàlid i la seva contrasenya. En la configuració avançada desmarqueu la casella atura la tasca i a l’apartat programa opcions avançades marqueu Repeteix la tasca cada 10 minuts.