Imatge

Amb aquest aplicatiu podem realitzar les còpies jurídiques i l’enregistrament automàtic de programes de la ràdio. També automàticament penjarà els programes a la web per poder fer potcasting, si així ho hem establert al programar-ho.

Configuració:
Minimitzar al iniciar: Ja que la principal funció d’aquest programa és l’enregistrament automàtic no és necessari visualitzar la seva interfície. Per tant, amb aquesta opció ens permet iniciar-lo però sense mostrar-se. Si en qualsevol moment es requereix aquest, podem cridar-lo fent clic a l’icona de la barra de tasques de Windows o també fent clic al l’accés directe quan ja està iniciat.

Executa al iniciar el sistema operatiu: És important tenir aquesta opció marcada per assegurar-nos que sempre estarà registrant la programació.

Nota: Aquesta opció no afecta a tot el sistema si operem en xarxa, aquest paràmetre es guarda en el registre de Windows i només afecta a l’ordinador on ho estem modificant.

Directori magatzem: Directori on es salvaran els fitxers d’àudio creats. Si s’ha programat l’enregistrament d’un programa un cop creat aquí també es farà la còpia al directori dels programes. Atenció amb els permisos d’usuari si treballem en xarxa, ha de tenir accés total. Si volem poder escoltar la còpia en els altres PCs de la xarxa, aquest directori ha d’estar compartit.

Dies a arxivar: Número de dies que es guardaran, automàticament s’eliminaran els fitxers més antics. Per defecte el valor és 180 que és el mínim legal exigit.

Ocupació del disc dur (%): Si tenim limitacions de la capacitat del disc dur o aquest disc també és on corren la resta de programes i el sistema operatiu, ocupar excessivament el disc pot suposar una inestabilitat del sistema. Per tant, establim el tant per cent màxim del disc dur que pot es pot ocupar, un cop superat aquest nivell anirà esborrant els fitxers més antics, sense respectar el paràmetre anterior dels dies a arxivar. Al modificar el valor podem veure segons el color que es mostra el nivell d’ocupació actual. Si marca vermell indica que ja estem sobrepassant el nivell assignat.

Targeta d’enregistrament: Escollim del llistat de targetes de so instal·lades la que farem servir per enregistrar i el canal d’entrada del senyal.

Gravació:
En aquest apartat ens informarà de l’estat de l’enregistrament actual. Els paràmetres de qualitat en que genera el fitxer, si és salvarà com a sessió d’un programa, la pròxima hora programada, L’espai disponible en el disc dur i el canal d’entrada del senyal d’àudio.
Podem calibrar el nivell d’entrada del senyal d’àudio, aquest valor es guardarà per recordar-lo en posteriors execucions. Atenció amb les saturacions marcades en blau en VuMeter.

Per defecte quan s’inicia el programa actuarà tal com estigui establert a /MSC Gestió/Automatització/Paràmetres/Codificació d’àudio/Còpia testimoni/.